Your browser does not support JavaScript!

Elektrotechniek

Uw vertrouwde
elektricien uit Hoorn

Ontwerp, de aanleg en de service en het onderhoud van iedere denkbare elektrische installatie voor bedrijven en particulieren.

Betrouwbare en innovatieve
specialist op het gebied
van elektrotechniek

EKI verzorgt het ontwerp, de aanleg, de service en het onderhoud van iedere denkbare elektrische installatie voor bedrijven en particulieren. Van complete installaties tot extra wandcontactdozen of schakelaars. Onze vakkundige en gecertificeerde monteurs en elektriciens, realiseren elektra bij zowel nieuwbouw-, verbouw- als renovatieprojecten. U kunt ons inschakelen voor grote en kleinere installatiewerkzaamheden. Wij bieden onze opdrachtgevers een integrale aanpak met één vast aanspreekpunt. Ook voorziet EKI u graag van advies over alle innovatieve ontwikkelingen binnen de branche van elektrotechniek.

Waarom de totaaloplossingen in elektrotechniek van EKI:

• Elektrotechniek voor bedrijven en particulieren;

• Ontwerp, aanleg, service en onderhoud van alle soorten elektrische installaties;

• Wij werken met gecertificeerde en vakkundige monteurs en elektriciens;

• EKI staat voor een integrale aanpak met één vast aanspreekpunt;

• Specialist in verlichtingsplannen, alarmsysteem installaties, datanetwerken en domotica;

• Wij werken alleen met hoogwaardige kwaliteitsmerken;

• Unieke service en garantie, zelfs na tien jaar.

Groepenkast vervangen of installeren

Een groepenkast is het hart van de installatie in uw woning of bedrijf. De groepenkast behoort namelijk tot één van de belangrijkste onderdelen van uw elektrische installatie. Deze beveiligt op kortsluiting, aardfoutstromen en overbelasting. Is uw groepenkast aan vervanging toe? Of wilt u een bestaande groepenkast uitbreiden? Onze vakkundige elektriciens zijn u graag van dienst met veilige en vakkundige installatie. EKI beschikt over de kennis en ervaring om groepenkasten te installeren in iedere denkbare situatie. Variërend van woningen tot complexe installaties voor fabrieken, horecabedrijven en utiliteit.

Vrijblijvend een offerte aanvragen?
Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken.

Onze diensten