Your browser does not support JavaScript!

Airco

Maatwerk en de hoogst mogelijke
kwaliteit in airco's

Een goed klimaat is van groot belang voor een prettige en gezonde leef- en werkomgeving. Voor het juiste binnenklimaat zijn drie aspecten van belang: temperatuur, ventilatie en isolatie. Bij klimaatbeheersing draait het om het verwarmen, koelen, ontvochtigen of bevochtigen van ruimten. EKI is specialist op het gebied van airconditioning, warmtepompen, ventilatiesystemen en koeltechniek. Duurzaamheid en besparing op uw energieverbruik heeft daarbij onze bijzondere aandacht. Voor de juiste werking van deze installaties is blijvende zorg een vereiste. Ons team van gekwalificeerde monteurs voorziet dan ook in (preventief) onderhoud. Zo bieden we bij EKI de beste garantie voor uitstekend functionerende installaties, in woningen, bedrijfspanden en utiliteitsgebouwen.

De voordelen van EKI klimaattechniek:

• Specialist in airco, warmtepompen, koeltechniek en ventilatiesystemen;

• Vakkundige installatie, service en onderhoud door gecertificeerde monteurs;

• Focus op duurzaamheid en energiebesparing;

• Oplossingen voor woningen, bedrijfspanden en utiliteitsgebouwen;

• Woning of bedrijf milieuvriendelijk verwarmen en verkoelen met warmtepompen;

• Koeltechniek op maat voor onder meer horeca, grootkeukens en procesindustrie;

• Unieke service en garantie, zelfs na tien jaar.

Duurzaam verwarmen en koelen met een warmtepomp

Met een warmtepomp verwarmt en verkoelt u uw woning of bedrijf op een milieuvriendelijke manier. Warmtepompen zijn de woonhuissystemen van de toekomst. U verbruikt namelijk geen fossiele brandstof omdat er alleen een elektriciteitsaansluiting is vereist. EKI levert en installeert warmtepompen bij zowel particulieren als bedrijven.

De complete service voor warmtepompen vindt u bij ons onder één dak; van gedetailleerd advies tot onderhoud en service. Duurzaamheid en het milieu staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom verdiepen wij ons continu in de innovaties binnen ons vakgebied. Dat stelt ons in staat om u alles te vertellen over de do’s en dont’s van gasloos wonen en werken. Onze brede kennis en ervaring vertalen wij naar een warmtepomp die het meest geschikt is voor uw gebouw. 

Wij zijn leverancier van:
Daikin, Mitsubishi, LG, Fujitsu, Nibe, Alpha Inotech.

Maatwerk in koeltechniek

Voor onder andere horeca, grootkeukens en procesindustrie, is goede conditionering van producten van essentieel belang. De juiste temperatuur is immers bepalend voor de houdbaarheid en kwaliteit van producten. Ook draagt die bij aan de efficiëntie van bepaalde processen. 

Met geschikte koel- en vriesinstallaties voor ieder product, zorgt EKI bij welke branche dan ook, voor het juiste klimaat en het hoogste rendement. Daarbij hebben wij alle aandacht voor duurzaamheid, energieverbruik en een acceptabel budget.

Optimaal binnenklimaat met airco

Airco zorgt voor een constant klimaat en een comfortabele (werk)omgeving. Wilt u de temperatuur en luchtvochtigheid in huis of in een bedrijfspand optimaal regelen? Met airconditioning kunt u deze waarden naar eigen behoefte instellen. Voor vrijwel elk type ruimte biedt EKI een geschikte oplossing. 

Onze gecertificeerde monteurs plaatsen dagelijks diverse typen airco’s en werken hierbij uiterst nauwkeurig en met oog voor detail. Wij leveren uitsluitend airconditioning van A-merken. 

Welke soort airconditioning wij u adviseren, hangt volledig af van uw specifieke wensen. De voornaamste merken waarmee EKI werkt zijn: LG, Mitsubishi, Daikin, Toshiba, Panasonic, Fujitsu en Haier.

Koeltechnische apparatuur

Bovendien zijn wij ons ervan bewust dat geen enkel product hetzelfde is en specifieke eisen heeft voor het koelen, invriezen en bewaren. Daarom leveren en installeren wij koeltechnische apparatuur van gerenommeerde merken, die wij specifiek op uw wensen afstemmen.

Ons leveringsprogramma omvat onder andere:
• Koel- en diepvrieskasten
• Koeltoonbanken
• Gebakvitrines
• Koel- en vriescellen
• Wandkoelingen
• Werkbanken
• Saladiers
• IJsblokjesmachines

Vrijblijvend een offerte aanvragen?
Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken.