Your browser does not support JavaScript!

Over Eki

Specialist in innovatieve, hoogwaardige en duurzame totaaloplossingen

EKI staat voor elektro- en klimaattechniek voor woningen, utiliteit en horeca. Wij verzorgen het ontwerp, de aanleg, de service en het onderhoud van iedere denkbare installatie voor bedrijven en particulieren. EKI is specialist op het gebied van airconditioning, warmtepompen, ventilatiesystemen, koeltechniek en elektrotechniek. Duurzaamheid en besparing op uw energieverbruik, heeft daarbij onze bijzondere aandacht. Als F-gassen gecertificeerd partner dragen we met onze groene oplossingen graag bij aan een duurzame samenleving. Wij zijn koploper op het gebied van onder meer warmtepompen en zonnepanelen. Kortom, EKI ontzorgt haar klanten met innovatieve en hoogwaardige totaaloplossingen.

Kwaliteit en innovatie

Joeri Stroop en Mertijn Kool zijn de drijvende krachten achter EKI. In april 2020 was het exact vijf jaar geleden dat zij hun krachten én jarenlange ervaring hebben gebundeld. Samen met een sterk team van maar liefst zes enthousiaste en goed opgeleide medewerkers, staan zij voor professionaliteit, betrouwbaarheid, kwaliteit en innovatie. In 2020 is EKI verhuisd naar een nieuwe locatie op bedrijventerrein de Oude Veiling in Zwaag. Dit bedrijfspand wordt volledig energieneutraal ingericht en biedt het gekwalificeerde team een state-of-the-art plek om hun werkzaamheden uit te voeren.

Klimaat-neutrale oplossingen

EKI staat voor een duurzame bedrijfsvoering. In het totale proces staat MVO sterk op de voorgrond. Dit betekent intern dat wij zoveel mogelijk kiezen voor verantwoorde en milieuvriendelijke oplossingen. Ook bij het advies aan onze klanten is duurzaamheid een voornaam uitgangspunt. Nieuwe ontwikkelingen volgen wij op de voet. Bijvoorbeeld op het gebied van duurzame energie-oplossingen, zoals warmtepompen, de installatie en het onderhoud van zonnepanelen en laadpalen. Daarnaast adviseren wij ook in klimaat-neutrale oplossingen voor energiebeheer. Hierdoor werken wij niet alleen zelf, maar ook namens onze opdrachtgevers aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. De nauwe samenwerking met gerenommeerde leveranciers van louter A-merken is hierbij van grote waarde.

Vrijblijvend een offerte aanvragen?
Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken.